Veľkonočný turnaj vo vybíjanej

Vytlačiť

Dňa 23. apríla 2019, v utorok, deň po veľkonočnom pondelku sa na ihrisku pri Saleziánoch v Námestove uskutočnil turnaj vo vybíjanej pre dievčatá 5.-8. ročníka.

Svojou prítomnosťou nás poctilo až 10 tímov, ktoré k nám prišli z Novote, Zubrohlavy, Vavrečky, Lokce, Sihelného či z Dolného Kubína a taktiež nemohli chýbať ani tímy z Námestova, ktoré prišli v početnom zastúpení v štyroch rôznych družstvách. Dokopy sa na turnaji zúčastnilo 101 hráčok, ktoré prišli v doprovode starších animátoriek, či pani učiteliek a taktiež treba spomenúť a vyzdvihnúť ochotu 15 animátoriek, ktoré obetavo priložili ruku k dielu vrámci organizačného tímu.

Turnaj sa niesol v myšlienke "Be the light!", v preklade "Buď svetlom!" Takto sme chceli povzbudiť dievčatá k tomu, aby vyžarovali navonok krásu a radosť. Pripomenuli sme si aj jedno výnimočné dievčatko, Ivanku Gorodovú, ktorá sa pred 5 rokmi, takéhoto podobného turnaja zúčastnila. Síce už nie je medzi nami, ale zato je už hore, anjelom v nebi, ktorý na nás dozerá. Chceme šíriť ďalej jej radosť, usmievavosť a tešenie sa z maličkosti. Ivanka nám pripomenula, že je dôležité odovzdať v boji na ihrisku všetky sily, no najdôležitejší boj bude ten o nebo!

"Turnaj nebol len o hre, ale aj o spoznávaní nových kamarátov a stretnutí sa s Pánom Bohom", skonštatovala na záver trénerka jedného tímu.

Dominika Murínová

Konečné umiestnenie tímov:

  1. miesto = Rýchle strely, Námestovo
  2. miesto = Sparta, Zubrohlava
  3. miesto = Vavrečka
  4. miesto = Lokca
  5. miesto = Novoť
  6. miesto = Sihelné
  7. miesto = Šialený Frontes, Dolný Kubín
  8. miesto = Námestovčanky, Námestovo
  9. miesto = Námestovské čajočky, Námestovo
  10. miesto = Drobce, Námestovo